Like Oscar Wilde..."I have the simplest taste. I am always satisfeid with the best"

fredag 20 mars 2009

Köket "före"

"Före-bild"

På måndag kommer målaren och tapetserar och målar om vårt kök!

Vi satt och pratade om honom och när han skulle komma, hade lite olika minnesbilder om saken jag och min man...en kvart senare ringde han o sa att han var i antågande...när man talar om trollen...

Så i morgon ska vi plocka undan så mycket som möjligt i köket och sedan ska maken plocka bort lister mm så att målaren kommer åt att försköna vårat lantkök!



Vi måste också komma till skott med att välja golv...men jag tycker personligen att det är lättare att välja när tapeten är uppe. Far till storstaden på onsdag och hämtar hem prover.

I torsdags var jag i Kristianstad för att träffa handterapeuten. Efter behandlingen tog jag en tur på sta´n i det underbara vårvädret!
Gick och kollade på både kläder och inredning i godan ro...
Var bl a på Percy´s där jag köpte en vår-grön Stelton brödpåse, den passar utmärkt till mitt gröna Mateus-porslin. Kunde inte motstå...har kollat in dessa ett tag och nu har vi snart påsk-kalas för mina tvillingar som fyller 10 år!!! Mina bebisar...var tar tiden vägen????
Köpte några födelsedagspresenter till min dotter - Thomas Sabo....min dotter Fideli och jag var inne på hemsidan och kollade in det nya för våren häromdagen...då var vi plötsligt på samma våglängd...hon snart 10 år och jag 40...vi ojjade och aaahade oss så mycket så att övriga familjen kom och kollade om vi mådde bra eller om det var något fel...
Sen sprang jag på Orrefors glödlamporna på REA (30%)!!! Gav 175:-/st + upphängning (röd tyg-sladd) 275:-/st, dessa ska hänga i våra köksfönster och de kommer antagligen upp i rutorna redan nästa helg!!! Maken har lovat att sätta en dimmer på uttaget så håller glödlamporna längre..inte så dumt med en man som är elektriker!!

Inga kommentarer: